Anthony Designs sluit overeenkomst met kunstenaar.

Henk van Utrecht de kunstenaar,  is al vele jaren actief in de kunst wereld en wil zijn werk gaan publiceren in boekvorm en Anthony Designs  gaat dit realiseren.

Al  enige jaren geleden kwam Henk van Utrecht op het idee om zijn werk in boekvorm te publiceren maar dit is er nooit van gekomen. Maar nu gaat het dan toch gebeuren. Na overleg mag Anthony Designs gebruik maken van de werken van Van Utrecht, en in ruil daar voor zal het werk van Van Utrecht worden gepubliceerd.

In eerste instantie zal het om een geringe oplagen gaan, hoeveel is nog niet bekent, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat er meerdere exemplaren ter tonelen zullen komen. Ook zullen er meer boeken volgen, met verschillende werken.

Dus hou de website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent deze praktijken.

Comments are currently closed.

top