Geen nieuws, wel werk!

Helaas heb ik door mijn drukke schema niet altijd de tijd om mijn website helemaal up-to-date te houden, wat dus inhoud dat het nieuws vaak achterhaald is. Maar dat houd dus niet in dat er hier niets gebeurd. Afgelopen tijd zijn er een aantal websites gelanceerd, en er komen er meer aan.

Daarnaast ga ik mij meer richten op drukwerk. Op dit moment is dat een bijzaak, maar omdat het voor veel mensen aantrekkelijk is om naast hun website ook meteen hun visitekaartje en briefpapier in orde te hebben, en omdat ik nu met een aantal drukkers afspraken heb gemaakt kan ik vaak voor mooie prijzen uw drukwerk regelen. Maar daarover vind je snel meer op mijn website.

Dus bent je opzoek naar iemand die voor je bedrijf of hobby een website kan maken of wat drukwerk kan regelen, dan ben je hier aan het juiste adres!

Tags

Comments are currently closed.

top