Kabelmanagement

We kennen het allemaal, achter de tv of naast of op je bureau, die enorme kluit met kabels waar je totaal geen raad mee weet. Bij de eerste plaatsing van je TV of computer was alles netjes maar in de loop van tijd zijn apparaten verplaatst,vervangen of nieuw bij gekomen en nu is het een rotzooi. 

Het probleem is duidelijk, nu de oplossing en die heb ik voor je. Ik zit met mijn neus regelmatig tussen de kabels, bij tv’s, home theater sets of pc’s en ben er altijd erg op gepind om alles zo netjes mogelijk achter te laten.

Een veilige werkplek

Wat velen zich niet realiseren is dat die chaos onder het bureau niet alleen irritant is, maar ook voor brandgevaar zorgt. Ruim 60% van de binnenbranden ontstaat door kortsluiting op de werkplek. ik breng bij jou orde in de chaos. Ik werk alle kabels zorgvuldig weg. Voor een hygiënische én veilige werkplek.

Plaatsen van nieuwe apparatuur

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u graag nieuwe apparatuur wil plaatsen maar dat u het lastig vind dit zelf te doen. Ook dat is geen probleem, je kunt zelf alles aanleveren of voor een goed afgestemde situatie lever ik alles aan. Dit geld voor tv en aanverwanten, pc’s printers en (draadloze) netwerken.

Werken in de omgeving

Ik zit natuurlijk niet stil, in tegendeel met een grote klantenkring in de omgeving is daar geen tijd voor! Een groot aantal van mijn klanten kun je vinden in de volgende plaatsen:

Aalsmeer, Amstelveen,  De Kwakel, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Lijnden, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, RijsenhoutUithoorn, VijfhuizenZwaanshoek, Zwanenburg.

top