Webdesign Haarlemmermeer

Ben je gevestigd in Haarlemmermeer en ben je opzoek naar een sterk design voor uw website of wilt u een website of webshop laten maken dan is het handig om de juiste partner te vinden die u daar bij kan helpen. Freelance en ontwerp bureau AnthonyDesigns werkt uw contept uit, en werkt met u samen tot het juiste product is gelanceerd. Alle websites zijn natuurlijk super gebruiksvriendelijk en goed te onderhouden.

AnthonyDesigns is een ontwerp bureau in Aalsmeerderbrug (Haarlemmermeer). Voor onze opdrachtgevers ontwerpen, realiseren en optimaliseren we mooie, gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte websites, webshops en mobiele sites.

We begeleiden je bij het hele internettraject, van online strategie en concept tot realisatie… en verder!

Naast het ontwerpen en realiseren van je website of webshop verzorgen we o.a. het Content Management Systeem (WordPress), de zoekmachineoptimalisatie (SEO), de online marketing en social media maar ook je logo, huisstijl en drukwerk indien nodig.

Neem contact op

 

Voorbeelden van ons werk

Webdesign en website ontwikkeling
Op zoek naar de juiste online presentatie of digitaal concept? We ontwerpen en ontwikkelen (maatwerk) WordPress websites en web applicaties, gebruiksvriendelijk en gericht op resultaat.

E-commerce en webshops
Succesvol online ondernemen! We denken mee over jouw online business, van strategie en concept tot realisatie en helpen deze vervolgens stapsgewijs te optimaliseren.

Mobiele en responsive websites
Meer en meer mensen zijn mobiel online. Websites en apps geschikt voor mobiele apparaten zoals tablet en smartphone zijn een must, met een op de gebruikersbehoefte afgestemde ervaring.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Hoe kom ik hoger in Google? We helpen je jouw online succes (meer bezoekers en conversie) te vergroten middels zoekmachine optimalisatie (on- en off-page) en analyse van je Google Analytics gegevens.

Social media
Communicatie met (potentiële) klanten gebeurt steeds vaker online. We helpen jou daarom bijvoorbeeld met Social Media bij het online promoten van je organisatie.

Logo, huisstijl en drukwerk
De basis van de visuele identiteit van elke organisatie. Zonder logo en huisstijl geen visuele communicatie, herkenning en consistentie. Wij ontwerpen jouw logo, huisstijl en drukwerk.

top