Nieuwe website laten maken

Heb je een nieuwe website nodig? AnthonyDesigns maakt WordPress-websites met Elementor. De meest populaire paginabuilder van dit moment. Hierdoor beheer je eenvoudig zelf de website en ben je minder afhankelijk van webbouwers.

Eenvoudig zelf je website beheren

Nieuwe website gebouwd met Elementor

Wil je een nieuwe website maken? AnthonyDesigns maakt WordPress-websites met Elementor. De meest populaire paginabuilder van dit moment. Hierdoor beheer je eenvoudig zelf de website en ben je minder afhankelijk van webbouwers. Een website is immers dynamisch. Het is fijn als je eenvoudig zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Je kunt een nieuwe website laten maken op basis van een ontwerp of een voorbeeldwebsite. Wilt je een eigen uniek ontwerp? Ook dat kunnen wij voor u regelen!

Bouw je liever zelf? Dan is een support bundel of een cursus wellicht iets voor jou!

Offerte aanvragen

Welk type website wil je laten maken?
Content_Writing

Eenvoudig zelf beheren

Wij doen er alles aan om jouw nieuwe website zo flexibel mogelijk te maken. Zodat je eenvoudig (zelf) aanpassingen kunt doorvoeren.

Video_Marketing

Snelle oplevering

Op een nieuwe website of support wil je niet te lang wachten. Afhankelijk van de grootte en aanvullende wensen, kunnen we deze binnen twee weken opleveren.

Gebouwd met Elementor

Elementor is één van de meest populaire page builders voor WordPress. En wat ons betreft ook de beste.

Hoe werkt het?

De daadwerkelijke bouw van de site is de laatste stap in de ontwikkeling van je nieuwe website. Op het moment dat wij voor jou aan de slag gaan, hebben wij het volgende nodig:

  1. Sitemap / sitestructuur
  2. Ontwerp of voorbeeldsites
  3. Huisstijlelementen (logo, kleurcodes, fonts en eventuele visuals)
  4. Content (indien nog niet aanwezig, kunnen wij de site ook opzetten met dummy content)

Zit je nog in de beginfase en ben je nog aan het nadenken over de sitemap en/of het ontwerp? Wij denken graag met je mee. Zo beoordelen wij regelmatig of bepaalde ontwerpen of elementen te realiseren zijn met Elementor. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als de website gebouwd wordt.