Over AnthonyDesigns

WordPress & Elementor Specialist

De manier waarop websites worden gebouwd ontwikkelt razendsnel. Waar je niet zo lang geleden nog afhankelijk was van programmeurs, is het met de komst van vernieuwde tools steeds eenvoudiger geworden om zonder al te veel technische kennis een nieuwe website te realiseren. Dit zorgt ervoor dat websites betaalbaarder worden, zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor houd je als klant meer budget over voor andere (marketing)activiteiten.

Minder afhankelijk van webbouwers

Waarom wij werken met Elementor

AnthonyDesigns bouwt websites met de meest vernieuwende WordPress Page Builder Elementor (Pro). De page builder telt op dit moment meer dan 7+ miljoen actieve installaties en wordt door steeds meer webbouwers ingezet om nieuwe websites mee te bouwen. Het voordeel voor jou als klant: je website is sneller klaar en je kunt deze eenvoudig zelf beheren. Met andere woorden: je hebt ons webbouwers bijna niet meer nodig. Ook is je website toekomstbestendiger, omdat deze eenvoudig weer om te bouwen is met behulp van Elementor.

Kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden van Elementor?

Of wat we voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis!

Achtergrond

AnthonyDesigns is in 2008 opgericht door Leon de Graaff. Hij heeft een opleiding gedaan in vormgeving en communicatie. Daarna heeft hij voor verschillende reclame bureaus gewerkt en is van vormgever doorgestroomd naar webdeveloper. Naast het maken van WordPress websites is hij zich gaan specialiseren in WordPress Plugins, Elementor is er hier 1 van.