Diensten

Wat doen wij voor designers?

Als designer ontwerp je met zorg en aandacht een webdesign voor een nieuwe website. Je hebt goed nagedacht over de lay-out, kleurgebruik, fonts etc. Je wilt maar één ding; dat jouw design één op één wordt overgezet naar een live website. Dat regelen wij voor je! Wij bouwen WordPress websites met Elementor Pro, een geavanceerde page builder met enorm veel design mogelijkheden, waardoor wij design (bijna) één op één kunnen overzetten naar de live omgeving.

Samenwerking

Wij werken op verschillende manieren samen met designers. Heb je al een design klaar liggen? Dan maken wij graag een offerte voor je. Wil je starten met een design en eerst weten wat de mogelijkheden / beperkingen zijn met Elementor? Daarover gaan we ook graag met je in gesprek. Neem contact op voor een eerste kennismaking.

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Of interesse in een van onze diensten? Wij maken graag kennis!

Aantrekkelijke tarieven

Website ontwikkeling

Ontwerp je designs, maar ben je nog op zoek naar een webbouwer die deze tegen een aantrekkelijk tarief kan ombouwen tot een website? Omdat wij werken met Elementor kunnen wij snel een nieuwe website opleveren. Voor designers bieden wij aantrekkelijke tarieven voor de realisatie van ontwerp naar website.

Specifieke design elementen

Custom Elementor widgets

Met Elementor Pro en eventuele add-ons kunnen wij meestal 95% van een design realiseren. Maar het kan zijn dat je specifieke elementen op in het ontwerp hebt waarvoor custom werk nodig is. Dit regelen we ook. Samen met betrouwbare partners ontwikkelen we een custom Elementor widget die je net als de standaard Elementor widgets eenvoudig kunt gebruiken.

Vragen stellen en werk uitbesteden

Support & Ondersteuning

Ben je zelf al aan de slag gegaan met Elementor maar kun je hier en daar nog wel wat hulp gebruiken? Dan kun je gebruik maken van onze support diensten. Zo kun je onbeperkt vragen stellen, advies inwinnen, om instructies vragen of werk uitbesteden als je er zelf niet aan toe komt of het werk iets lastiger te realiseren is. 

Leer designen met Elementor

Cursus WordPress & Elementor

Elementor is voor ons webbouwers niet alleen fijn om mee te werken, ook voor designers biedt Elementor enorm veel mogelijkheden. Hoe gaaf zou het zijn als jij je webdesign zelf direct kunt bouwen met Elementor? Op die manier bespaar je jezelf en de klant tijd en kan een website sneller worden gerealiseerd.