Diensten

Wat doen wij voor webbouwers?

Bouw je al jaren websites, maar heb je nog geen ervaring met Elementor Pro? En vraagt je klant hier wel specifiek naar? Of heb je wel ervaring, maar kom je tijd te kort? Of ben je juist een startende webbouwer en kun je hier en daar wel wat hulp gebruiken?

Wij werken graag samen met andere webbouwers. Wij bouwen de websites, jij factureert dit door aan de klant. Zo houd je zelf ook een leuk percentage over aan de bouw van de website.

Wil je juist beter worden in het bouwen van websites? Dan kun je gebruik maken van onze support bundels!

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Of interesse in een van onze diensten? Wij maken graag kennis!

Werk uitbesteden

Nieuwe website laten bouwen

Wil je de bouw van een website uitbesteden omdat je bijvoorbeeld te weinig tijd hebt? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Heb je een idee of voorbeeld, wij zorgen voor de realisatie van de website. Ook komt het voor dat een bestaande websites volledig moet worden omgebouwd naar Elementor.

Specifieke design elementen

Custom Elementor widgets

Met Elementor Pro en eventuele add-ons kunnen wij meestal 95% van een design realiseren. Maar het kan zijn dat je specifieke elementen op in het ontwerp hebt waarvoor custom werk nodig is. Dit regelen we ook. Samen met betrouwbare partners ontwikkelen we een custom Elementor widget die je net als de standaard Elementor widgets eenvoudig kunt gebruiken.

Voor startende webbouwers

Support & Ondersteuning

Ben je nog niet zo lang websites aan het bouwen en zoek je een partner waaraan je onbeperkt vragen kunt stellen, advies kunt inwinnen of instructies kunt vragen? Wij helpen je om jouw websites skills verder te ontwikkelen. Met onze support bundels kun je altijd een beroep ons doen. Zo word je steeds beter en kun je websites verkopen aan jouw klanten.

Eventueel kun je ook eerst een cursus volgen.