Diensten

Wat doen wij voor zzp'ers en mkb'ers?

Je bent net voor jezelf gestart, je website is aan vernieuwing toe of je bent misschien ontevreden over je huidige webpartner. AnthonyDesigns helpt je bij de ontwikkeling van je eigen website. Je kunt de bouw van je website volledig bij ons uitbesteden, maar we kunnen ook ‘samen’ aan de website bouwen. Bijvoorbeeld omdat je dit zelf graag wilt leren of om kosten te besparen.

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Of interesse in een van onze diensten? Wij maken graag kennis!

Minder afhankelijk van developers

Website ombouwen naar Elementor

Is de website waarmee je werkt hopeloos verouderd? Of ben je nog afhankelijk van je webdeveloper of webbouwer om aanpassingen door te voeren? Wij bouwen de website voor je om naar Elementor. Zodat je zelf de volledige controle over de website hebt en aanpassingen kunt doen.

Vragen stellen en werk uitbesteden

Support & Ondersteuning

Ben je zelf al druk bezig met Elementor, maar loop je op bepaalde punten nog vast? Schaf dan een support bundel aan. Hiermee kun je onbeperkt vragen stellen, om advies vragen, instructies ontvangen of werkzaamheden uitbesteden.

Leer zelf websites beheren

Cursus WordPress & Elementor

Is jullie website al gebouwd met Elementor (Pro) en wil je hier graag behendiger in worden zodat je zelf de flexibiliteit hebt om aanpassingen te doen? Volg dan een cursus WordPress & Elementor.

Een cursus is altijd maatwerk. Op basis van jouw voorkennis en aanvullende wensen maken we een cursusprogramma. Een cursus kun je boeken voor een dagdeel of een hele dag. Locatie in overleg. Het is ook mogelijk om voor een groep een cursus te boeken.