Diensten

Wat doen wij voor marketeers?

Als marketeer weet je dat een website nooit af is. Je wilt flexibiliteit in het beheer van je website. Niet alleen teksten en afbeeldingen moeten aanpasbaar zijn, maar de complete lay-out. Je wilt snel en eenvoudig landingspagina kunnen realiseren, pop-ups kunnen instellen en call-to-actions op de website kunnen plaatsen. Jouw website heeft maar één doel: conversie genereren.

Daarom werken wij met de page builder Elementor Pro. Met meer dan 5+ miljoen actieve installaties is Elementor de nummer 1 page builder van WordPress op dit moment. En de page builder biedt enorme voordelen voor marketeers. Zo kun je de website eenvoudig zelf beheren en biedt Elementor allerlei tools om meer conversie via de website te generen.

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Of interesse in een van onze diensten? Wij maken graag kennis!

Minder afhankelijk van developers

Website ombouwen naar Elementor

Is de website waarmee je werkt hopeloos verouderd? Of ben je nog afhankelijk van je webdeveloper of webbouwer om aanpassingen door te voeren? Wij bouwen de website voor je om naar Elementor. Zodat je zelf de volledige controle over de website hebt en aanpassingen kunt doen.

Vragen stellen en werk uitbesteden

Support & Ondersteuning

Ben je zelf al druk bezig met Elementor, maar loop je op bepaalde punten nog vast? Schaf dan een support bundel aan. Hiermee kun je onbeperkt vragen stellen, om advies vragen, instructies ontvangen of werkzaamheden uitbesteden.

Specifieke design elementen

Custom Elementor widgets

Met Elementor Pro en eventuele add-ons kunnen wij meestal 95% van een design realiseren. Maar het kan zijn dat je specifieke elementen op in het ontwerp hebt waarvoor custom werk nodig is. Dit regelen we ook. Samen met betrouwbare partners ontwikkelen we een custom Elementor widget die je net als de standaard Elementor widgets eenvoudig kunt gebruiken.

Leer zelf websites beheren

Cursus WordPress & Elementor

Is jullie website al gebouwd met Elementor (Pro) en wil je hier graag behendiger in worden zodat je zelf de flexibiliteit hebt om aanpassingen te doen? Volg dan een cursus WordPress & Elementor.

Een cursus is altijd maatwerk. Op basis van jouw voorkennis en aanvullende wensen maken we een cursusprogramma. Een cursus kun je boeken voor een dagdeel of een hele dag. Locatie in overleg. Het is ook mogelijk om voor een groep een cursus te boeken.